Нова Година 2020 с автобус - Охрид, Granit Hotel 4*


Детайли за офертата: Нова Година 2020 - Охрид, Granit Hotel 4*

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.10.2019

ПРОГРАМА :

София - Перник - Радомир - Кюстендил - Крива Паланка - Куманово - Скопие - Тетово - Гостивар -Кичево - Охрид - Скопие – София

Дата на тръгване:

от 30.12.2019 до 02.01.2020 г.

1 ден София - Скопие - Охрид
Отпътуване от пл. „Ал.Невски” в 07.00 ч. Преминаване на граничните пунктове Гюешево и Деве баир. Пристигане в гр. Скопие. Посещение на църквата "Св.Спас" с гроба на Г. Делчев и златната чаршия (престой около 2 часа за почивка и раходка в центъра на града). Отпътуване за град Охрид. Настаняване в хотел Granit 4*. Вечеря с жива музика. Нощувка.

2 ден Охрид
Закуска. Пешеходна туристическа програма на стария град с местен екскурзовод: Паметника на Св. Св. Кирил и Методий, Площада и пристана на града, Паметника на Св. Климент Охридски - патрона на града, Къщата на братя Робеви, Работилницата за ръчна изработка на хартия по стар традиционен китайски начин, Катедралната църква “Св. София”, Амфитеатъра, Църквата “Св. Богородица - Перивлепта”, Галерията на икони, Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на Климент Охридски, Раннохристянската базилика, Самуиловата крепост - короната на града, Църквата “Св. Богородица Каменско”, Стария чинар - хилядолетното дърво в града и др. Свободно време. 21.00 ч. - Празнична Новогодишна Вечеря с богато меню, включени алкохолни и безалкохолни напитки, програма с жива музика и приятни изненади. Нощувка.

3 ден Охрид - манастира "Св.Наум" - Струга - Охрид
Късна закуска. Екскурзия до манастира "Св. Наум". Минаване покрай националния парк “Галичица”. По пътя фото-пауза на Наколните жилища в местността “Градище”. Разглеждане на “Св. Наум”: църквата "Св. Св. Арахангел Михаил и Гавраил", параклиса "Св. Петка" със светена вода. По пътя посещение на Билянини извори. Посещение на града: изтичането на река Църни Дрим от Охридското езеро, Струмската чаршия, паметника на Стружанката; къщата на братя Миладинови. Отпътуване за с. Калище. Посещение на женския манастир "Св. Богородица” и хотелския комплекс “Бисер”. Свободно време. Връщане обратно в хотела. Свободно времe. Вечеря с богато меню на блок маса и жива музика. Нощувка.

4 ден Охрид - София
Закуска. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цената включва:

* Транспорт с комфортен автобус 3*;
* Три нощувки със 3 закуски в хотел Granit 4*;
* Вечеря с жива музика - 30.12.2019
* Празнична Новогодишна Вечеря с богато меню на сервиране, включени алкохолни и безалкохолни напитки с лимит 10 лева, програма с жива музика и приятни изненади;
* Вечеря с богато меню на блок маса с жива музика - 01.01.2020;
* Туристическа програма в Охрид с местен екскурзовод;
* Екскурзия до Св.Наум и Билянини извори
* Посещение на гр. Стура и с. Калище
* Панорамна обиколка на гр. Скопие;
* Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
* Водач от агенцията;
* Медицинска застраховка.

ОТСТЪПКА ЗА ТУРИСТИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПЪТУВАТ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ - 50 лв. от пакетната цена, не включва туристически програми и медицинска застраховка.

За тези туристи датата е по избор с престой - минимум 3 нощувки.

Цената не включва:

* Обяд в ресторанта на хотел Granit - 15 евро;
* Входните такси за манастира „Св. Наум” и ц.”Св. Климент Охридски” - 5 лева;
* Разходка с корабче по Охридското езеро - 10 лева;

ХОТЕЛ :

Разположен на брега на Охридското езеро в района Свети Стефан, хотел Granit се отличава с частен плаж, заобиколен от парк. Той предлага също плувен басейн, ресторант и бар. Осигурени са климатизация, безплатен Wi-Fi и безплатен паркинг. Хотелът се намира недалеч от центъра на Охрид и неговите забележителности. Пещерната църква Свети Срефан е на 1 километър. От хотела могат да организират екскурзии до културни и исторически паметници, както и посещение на различни фестивали. На плажа има чадъри, шезлонги и гребни лодки. Можете да играете тенис на корт, тенис на маса и баскетбол на собствените игрища на хотела. Фитнес центърът е отворен през цялото денонощие.

УСЛОВИЯ :

Основна парична единица: Денар/ 1 лв.=31 ден.; 1 евро = 62 ден.

Минимален брой туристи: 35 туриста

Срок за уведомление при недостиг на минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: задграничен паспорт или лична карта. За Република Македония няма визови, санитарни и медицински изисквания. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни то да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето.;

Начин на плащане: депозит - 30% от пакетната цена; доплащане - 10 работни дни преди датата на отпътуване.

Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Македония, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните ни партньори.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Сърбия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини. Туристическа агенция “МЕДТУР” ЕООД е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗАД “АСЕТ ИНШУРЪНС ” АД, Сертификат № 7121910000024/19.09.2019г.

Галерия

Вид настаняване
Hotel Granit 4*
На човек в двойна стая Трети възрастен в стая Единична стаяДете 2 - 6,99 г. с 2-ма възрастни
в стая
Дете 7-12г. с 2-ма възрастни
в стая
Ранни записвания до 15.10.2019 г. 447 лв. 447 лв.558 лв.
98 лв.98 лв.
Цени след 15.10.2019 г. 477 лв. 477 лв.588 лв.98 лв.385 лв.

Цени със собствен транспорт за 2 нощувки

Вид настаняване
Hotel Granit 4*
На човек в двойна стаяТрети възрсатен в стаяЕдинична стаяДете 2 - 6,99 г. с 2-ма възрастни
в стая
Дете 7-11.99г. с 2-ма възрастни
в стая
Ранни записвания до 15.10.2019 г.335 лв.335 лв.425 лв.78 лв.255 лв.
Цени след 15.10.2019 г. 365 лв.
365 лв.455 лв.98 лв.285 лв.

Пакетната цена включва:
* 2 нощувки със 2 закуски в хотел Granit 4*;
* Вечеря с богато меню на блок маса с жива музика - 01.01.2020;
* Празнична Новогодишна Вечеря с богато меню на сервиране, включени алкохолни и безалкохолни напитки с лимит 10 лева, програма с жива музика и приятни изненади;
Цената не включва:
* Обяд в ресторанта на хотел Granit - 15 евро;
* Разходка с корабче по Охридското езеро - 10 лева;


Оставете вашето мнение