Нова Година 2020 в Белград в хотел Majestic 4*, Сърбия


Детайли за офертата: Нова Година 2020 в Белград в хотел Majestic 4*в Сърбия

Галерия

Дата на тръгване:

29.12.2019-01.01.2020
30.12.2019 – 02.01.2020

1 ден София - Белград

Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 08.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк.
Нощувка.

2 ден Белград

Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време. Подготовка за празничната вечер.
Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия).
Нощувка.

3 ден Белград

Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад (с допълнително заплащане).
Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Свободно време.
Нощувка.

4 ден

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА:

Хотел Majestic 4* - www.majestic.rs
Хотел MAJESTIC е отворен през 1936 г. в самото сърце на Белград и се счита за един от символите на сръбската столица. Сградата има статут на защитена историческа забележителност като първата по рода си АР ДЕКО постройка в Белград, синтез от архитектура, визуални и приложни изкуства в интериора. Majestic Belgrade предлага традиция, елегантност и комфорт, създаващи този уникален хотел в най-оживената пешеходна зона на Стария Град, сред безброй ресторанти, барове, магазини, музеи и много забележителности като Националния театър и крепостта Калемегдан.

Координати:
Ширина - 44,8152
Дължина - 20,4588

Пакетната цена включва :

*Транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
*Водач от фирмата организатор
*Екскурзоводско обслужване
*Групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
*3 нощувки, 3 закуски (на блок маса) в хотел Majestic 4*
*Празнична новогодишна вечеря на сервиране, с включени местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика в ресторанта на хотел Majestic 4*

Пакетната цена не включва :

*Входни такси за туристическите забележителности
*Екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място)
*Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани

Доплащане за трансфер в двете посоки: Бургас - 55 лева; Сливен - 45 лева; Стара Загора - 35 лева; Пловдив - 30 лева, Пазарджик - 25 лева, Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30 лева на човек.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30 лева на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
Ползване на обществен паркинг Обиличев Венац е около 15 евро на ден (заплаща се лично на място).
Адрес на най-близкия до хотела обществен паркинг: Обилићев венац 14-16, Београд 11000

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

-Валидна лична карта или задграничен паспорт.

-За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.

-За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

-Депозит в размер на 200 лева на човек при записване
-Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-до 61 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
-от 60 до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – се удържа такса в размер на внесения депозит
-от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 60% от общата цена на туристическия пакет
-от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет
-от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
-Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 40 души.

-Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:

*20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
*7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
-При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.

-За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.

-Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

-Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.

-Срок за записване: до запълване на свободните места.

-Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).

-За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

-Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.

-Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.

-Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
Туристическа агенция “МЕДТУР” ЕООД е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗАД “АСЕТ ИНШУРЪНС ” АД, Сертификат № 7121910000024/19.09.2019г.

Hotel Majestic 4*База изхранване Човек в двойна стая
Единична стаяТрети възрастен в стаяДете до 12г. в стая с 2-ма възрастни
При записване след 30.09.2019г.BB - нощувка+закуска 519лв.595 лв.500 лв.481 лв.

Оставете вашето мнение