Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana 5* - Пунта Кана - Доминикана


Детайли за офертата: Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana 5*

Местоположение

Този комплекс се намира в Пунта Кана, на 9,1 км от международното летище Пунта Кана и на 0,9 км от лагуната Баваро.
GPS координати:
Ширина - 18.6504
Дължина - 68.3657

Услуги в хотела

- Безплатен Wi-Fi
- Паркинг
- Пясъчен плаж
- Басейн
- Детски басейн
- Детски клуб
- Ресторант
- Медицинска помощ
- Градина
- Спортове
- Водни спортове
- Бар
- Нощен клуб
- Театър
- Казино
- Зала за игри
- Фризьорски салон

База на изхранване

All Inclusive

Настаняване

Този курорт предлага на своите гости избор от 500 стаи и апартаменти в семеен размер с всякакви удобства, за да направят престоя си приятно изживяване. Този комплекс има девет различни категории стаи, така че всеки клиент може да намери перфектното помещение за тях.

- Делукс с тропически изглед. Стая с площ 41 м2, която предлага прекрасна гледка към тропическата гора или басейн и самостоятелен обзаведен балкон.

- Премиум лукс с тропически изглед. В допълнение към функциите на стаята Deluxe, тази стая има плюс в това, че има по-голям брой удобства.

- Preferred Club Deluxe с тропически изглед. Тази стая включва горните функции, но също така предлага внимателно подбран съвременен декор, мраморни настилки и привилегии за предпочитан клуб.

- Preferred Club Deluxe с изглед към морето. Със същите характеристики като стаята на Preferred Club Deluxe, но с приказна гледка към морето.

- Preferred Club Deluxe с джакузи и тропическа гледка. Тази стая предлага същите удобства като стаята на Предпочитан клуб Делукс с още един елемент: закритото джакузи.

- Preferred Club Deluxe с джакузи и гледка към морето. Той предлага същите характеристики като Preferred Club Deluxe с изглед към морето, само с включено закрито джакузи.

- Апартамент меден месец с джакузи и тропически изглед. Със същите удобства като предишните категории, този апартамент е по-просторен, с размери 82 м2 и има по-голям балкон, който включва хамак, за да се отпуснете на бриза.

- Апартамент меден месец с джакузи и гледка към морето. Със същите характеристики като предишния апартамент, само че гостите, отседнали в тази стая, могат да се насладят на невероятна гледка към морето.

- Президентски апартамент на брега на морето. С всички гореспоменати удобства, но на още по-голяма площ с размери 123 м2, която включва отделна трапезария. 

за актуални цени и места, проверете тук


Оставете вашето мнение