Меден месец в Тоскана


Детайли за офертата: Меден месец в Тоскана

Предлагаме Ви някои от най предпочитаните вили в Тоскана които са един малък оазис на лукса: идеалното място да избягате от хаотичната реалност и да се посветите на релаксация и интимност: гарантира изключителна и със сигурност романтична почивка

Детайли за офертата: Меден месец в Тоскана:

Хотели по програмата:

Borgo Santo Pietro 5* - Цени от 535 евро нощувка за двама

Relais Borgo Santo Pietro е с изглед към омайната Серена долината , разположена на зелените хълмове на Сиена. Имотът е вила от тринадесети век, по-рано използвана като убежище за монаси и пътници на поклонение, които от Англия и цяла Европа са били насочени към Рим .
Обновяването е запазило оригиналните характеристики на селска къща, построена в камък и обогатена с фини детайли. Великолепието на сградата е хармонизирано от околните градини, които се простират над 5 декара парк
Наблизо се намират и известните винарни на Кианти и Монталчино, които са направили италианските вина, известни по целия свят, както и абатството Сан Галгано, 1,5 километров преход и дом на легендата „Меч в камъка“.

www.borgosantopietro.com/hotel

Relais Chateaux Il Falconiere и SPA 5*- Цени от 310 евро нощувка за двама

Relais Chateaux Il Falconiere&Spa е заобиколен от маслинови дръвчета и лозя в сърцето на Тоскана. Това имение е от седемнадесети век, добре реставрирано, и отразява простия и изискан стил на древните тоскански резиденции с антики, стенописи, ръчно изработени тъкани и легла от ковано желязо.

www.relaischateaux.com/us/italy/falconiere-toscana-cortona-arezzo/

Castello Banfi Il Borgo 5* – Цени от 490 евро нощувка за двама

В сърцето на Тоскана, потопен в прекрасната тосканска страна на известния винен регион Brunello, се намира CastelloBanfi . Крепостта е разположена на хълм с изглед към заобикалящата земя, където се отглеждат висококачествени лозя, велики пространства, които раждат отлични продукции като известния Brunello di Montalcino. Монталчино е на 20 километра, а други важни градове в района са Сиена и Флоренция съответно на 70 километра и 130 километра, и двете северно от имението.
Хотелът CastelloBanfiilBorgo, в центъра на област от 2830 хектара, е каменно село, което е построено около 1700 г. до високия замък, наричан по-рано "PoggioalleMura". Каменните къщи на селото са били построени извън стените, но не твърде далеч от тях, когато е достатъчно безопасно да се движат от тези, без обаче да се отдалечат твърде далеч. Средновековната крепост, сега известна като Кастело Банфи, се използва като център за приемане на виното, което носи същото име. Екстериорът на сградата, дори и след обновяването, е запазил оригиналната форма на типична сграда от XII век, но интериорът със сигурност е приятна изненада: елегантно обзаведени, просторни, проветриви и обогатени с всички удобства.

www.castellobanfiilborgo.com/en

Вила Mangiacane 5*- Цени от 205 евро нощувка за двама

Тази вила се гордее със спираща дъха гледка към хълмовете Кианти.Вила Мангиакане е от седемнадесети век, построена от кардинал Франческо Мария Макиавели , чичо на известния писател Николо Макиавели, който тук написа своя политически трактат “Князът”. Според легендата в дизайна му е участвал и скулпторът Микеланджело.
VillaMangiacane разполага с 28 стаи, разпределени в двете вили: VillaMachiavelli и VillaMazzei . Категориите са класически, супериорни, делукс, джуниърсуит, суит с тераса и различни други прекрасни суити. Те предлагат изглед към градината, лозята или околните долини. Те се различават по размер и форма и са обзаведени с вкус, обзаведени с антики, килими и фини тъкани и оборудвани с луксозни мраморни бани. Атмосферата на обстановката в стаите и апартаментите е уникална и приканва да се насладите на редки моменти на отдих.

www.mangiacane.com/en

* Цените в офертата са ориентировъчни. За конкретна оферта, моля да се свържете с нас на посочените телофони за контакт или на имейл.


Оставете вашето мнение