Сватбен Круиз


Сватбен круиз

Круизната почивка ви дава възможност да се насладите на разнообразни удобства и забавления, изискани гурме вечери, весели шоу спектакли, като почти всичко това е включено в цената. С избора на круиз ще си спестите и главоболията от справяне с логистиката на същото пътуване с кола или самолет. Няма да тичате, за да не си изпуснете полета, нито да ставате в 5 сутринта или да чакате с часове на летище, заради закъснял полет. С други думи, получавате повече удобства и виждате повече места без обичайния стрес.
По време на вашия младоженски круиз ще имате огромно количество вечерни забавления, от които да избирате. Има толкова много предложения и варианти за весело изкарване на вечерите на борда, че ще срещнете затруднения в избора си. От романтични вечери на свещи и коктейли по баровете, танци до ранните часове в дискотеките до разнообразни комедийни шоу програми, кино прожекции, уроци по готвене за двойки, масажи за двама и т.н. Има хиляди предложения, от които да избирате и почти всички са включени в цената на круиза.

Детайли за офертата: Сватбен круиз

Royal Caribbean International

Най-добри маршрути: Карибите, Южна Америка, Аляска, Средиземноморието, Австралия и Азия.
Norwegian CruiseLine

Романтични екстри: Можете да си резервирате пакет Romance ($179 щ.д.) с пенливо вино и шоколадови ягоди в деня на качване, дузина червени рози, доставка на нощни гурме хапки, вечеря за двама във френския ресторант LeBistro, фотографски портрет.

Най-добър маршрут: Норвежката компания предлага седем нощувки, круиз на Хаваите, от Хонолулу.

Можете да прекарате медения си месец, обикаляйки вулкани и живописни брегове, да посетите безброй водопади и да наблюдавате сърфистите, докато се наслаждавате на многобройните плажове по островите.

Дестинации: Европа (Средиземноморие/Балтийски столици), Кариби, Бахами, Бермудски острови, Азия, Аляска, Панамски Канал
Примернопредложение за Круиз Средиземноморие OASIS OF THE SEAS
Омагьосващо пътуване по Средиземноморието към Капри, Тоскана, Прованс и Рим.

Круизи 2019 от Барселона с кораб OASIS OF THE SEAS: 5, 12, 19, 26 Май; 2, 9, 16, 23, 30 Юни; 7, 14, 21, 28 Юли; 4, 11, 18 Август; 1, 8, 15 Септември

Круизи 2019 от Римскораб OASIS OF THE SEAS: 13, 20, 27 Юни; 4, 11, 18, 25 Юли; 1, 8, 15 Август

Цени от 860 евро на човек за 7 нощувки в каюта с балкон
Защо да изберете агенция с опит в организирането на сватбени пътешествия?
Защото знаем, че началото на брачния живот е специален момент в отношенията на всяка двойка. Така нареченият Меден месец е нещо повече от хубава традиция. Той е символ на новото начало, празник на любовта и хармонията. Така, както всяка двойка е различна, така и сватбата и сватбеното пътешествие отразяват тяхната уникална връзка. Нашият екип добре разбира това и подхожда с персонално отношение към организацията на тези така важни събития.

* Цените в офертата са ориентировъчни. За конкретна оферта, моля да се свържете с нас на посочените телофони за контакт или на имейл.


Оставете вашето мнение